Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Aνακοίνωση του paliofaliON για το περιστατικό με Τούρκους πράκτορες κ.α στο Π.Φάληρο

Mετά το δημοσίευμα μας με τίτλο "Παραλίγο σύρραξη με Τούρκους πράκτορες στο Παλαιό Φάληρο" είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε τα εξής:

Mε μεγάλη μας ικανοποίηση παρατηρήσαμε ότι το δημοσίευμα μας με τίτλο: Παραλίγο σύρραξη με Τούρκους πράκτορες στο Παλαιό Φάληρο!” εκτός από τις χιλιάδες αναγνώσεις,έγινε το επίκεντρο πολλαπλών και διαφόρων σχολίων.
Είμαστε υποχρεωμένοι μετά από αυτά,να ενημερώσουμε τους πιστούς μας αναγνώστες,ότι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα,πάντα δημοσιεύει ειδήσεις όπως ακριβώς έχουν με τίτλο ο οποίος καλείται να περιγράψει εν συντομία την ουσία του κειμένου.
Εκείνο που μας λυπεί είναι το γεγονός ότι ορισμένοι ψάχνουν αφορμές (όπως δημοσιεύματα μας) για να προβάλουν στενο-κομματικές ιδεολογίες τους οι οποίες,ειδικά στο Παλαιό Φάληρο ευτυχώς δεν έχουν πέραση!

Άλλοι υπονόησαν,για τους δικούς τους λόγους,ότι γράψαμε ανακρίβειες και ότι το κάναμε από ανάγκη για αναγνωσιμότητα,διαβεβαιώνουμε λοιπόν ότι η είδηση είναι πέρα για πέρα πραγματική και ότι θα συνεχίσουμε απτόητοι να γράφουμε την αλήθεια και τα γεγονότα ως έχουν,δεν δημιουργούμε ειδήσεις,τις δημοσιεύουμε!

Επομένως καλό θα είναι κάποιοι να το συνηθίσουν όσο και αν ενοχλούνται,εξάλλου η αλήθεια συχνά ενοχλεί και πονάει,όμως επιλέγουμε πάντα αυτόν τον δρόμο για να έχει ο Παλαιο-Φαληριώτης αναγνώστης την ενημέρωση που τόσο λείπει από τον Δήμο μας,ευχαριστούμε τους χιλιάδες πιστούς αναγνώστες μας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

           Mε εκτίμηση ο εκδότης και αρχισυντάκτης της palifalirON,Θάνος Κόκκαλης και εκ μέρους της ομάδας των συντακτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ :Η παρακάτω φωτογραφία είναι ακατάλληλη για καρδιακούς-εμπαθείς και “πράκτορες” της σχολής Θου-βου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου