Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Συνελήφθησαν για την ληστεία με καλάσνικοφ σε ψιλικατζίδικο στο Π.Φάληρο

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, σε σχέση με την ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο
τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι φέρονται να ήταν συνεργοί του δράστη που ξυλοκοπήθηκε τελικά από τον υπάλληλο του καταστήματος.


Οι συλληφθέντες είναι δύο 25χρονοι για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες. Ο ένας μάλιστα εξ’ αυτών πριν από 5 χρόνια, σε ηλικία 20 ετών, είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, όταν είχε πυροβολήσει με καραμπίνα του πατέρα του άνδρα που είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητό του.


Οι δύο 25χρονοι έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας σε επιχείρηση που έγινε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.


Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο κατάστημα φώναξαν ληστεία και χτύπησαν στο πρόσωπο τον υπάλληλο που βρισκόταν στο ταμείο.

Την ίδια στιγμή έξω από το κατάστημα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος στη θέα των ληστών μπήκε στο κατάστημα και ήρθε στα χέρια με τον έναν ληστή.

Ο άλλος κουκουλοφόρος στην προσπάθειά του να ξεφύγει πυροβόλησε - κατά πληροφορίες οχτώ φορές - και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αντίθετα ο πρώτος ληστής, στον οποίο είχε ορμήξει ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ και ο οποίος όπως αποδείχθηκε είναι ένας 24χρονος Έλληνας, ακινητοποιήθηκε και με τη βοήθεια και άλλων περαστικών εξουδετερώθηκε πλήρως.

Ο υπάλληλος του καταστήματος μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου